Sortera och gruppera poster

Som standard visas poster i alfabetisk ordning. Du kan sortera poster manuellt och skapa mappar för att gruppera poster. Du kan lägga till poster av valfri typ i en mapp. Mappar visas alltid före poster i alfabetisk ordning och kan inte sorteras manuellt. Mappar synkroniseras mellan dina enheter. Inställningar för sortera synkroniseras inte mellan enheter.

Ordna poster manuellt

Om du har ordnat poster manuellt i en del, visas alla nyligen tillagda poster i slutet av delen i alfabetisk ordning. Poster som sorteras i avsnittet Webbplatser ordnas automatiskt på samma sätt i webbläsartillägget.

Skapa en mapp

Flytta poster till en mapp

Du kan återställa anpassade sorteringsinställningar för att visa alla poster i alfabetisk ordning. Om du återställer anpassade sorteringsinställningar, kan de inte hämtas på nytt.

Återställ sorteringsordning